close-menu
fish
red_hand yellow_hand

Gyakran Ismételt Kérdések

hero_decor mermaid04 frogs mermaid03 bottle boombox fish03 mermaid-bottom

Hol tudok jegyet venni?

arrow

Online a www.balaton-part.hu oldalon.

Személyesen a budapesti Akvárium Klubban.

Hamarosan jönnek az infók

Igen, de jegypénztárunk csak a rendezvények ideje alatt üzemel a helyszínen. Minden rendezvényre a készlet erejéig kaphatók a jegyek! Ha nem szeretnél lemaradni, érdemes elővételben gondoskodni a belépődről.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza!

Ha nem névreszólóak a jegyek, akkor átruházhatóak. De vigyázat: a jegyeken szereplő QR kód csak egyszeri érvényesítésre jogosít! Csak hivatalos úton vegyetek jegyet (pl. Online www.balaton-part.hu , mert előfordulhat, hogy hamisítják.

Ha otthon felejtetted az online vásárolt jegyet, kérjük, fordulj a bejáratánál dolgozó kollégáinkhoz, akik megpróbálják online rendszerünkön keresztül beazonosítani a vásárlásodat. Ha nem online vásároltad a jegyed, vagy más weboldalon keresztül (azaz nem a hivatalos partnereinktől), akkor sajnos nem tudunk segíteni a problémán, haza kell érte menned.

A BalatonPart-ra megváltott jegyed az adott programra szól, egészen a kapunyitástól a rendezvényhelyszín zárásáig. Ez idő alatt természetesen strandolhatsz is. Bár a koncertek napján a kapunyitás 18:00 óra, már 15:00-tól élvezheted a Balatont. Elektronikus zenei rendezvények esetében pedig 13:00 órától már napozhatsz/fürödhetsz az érvényes jegyeddel.

A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

Hamarosan jönnek az infók

A BalatonPart rendezvényhelyszínen strandolhatsz, előtte-utána zuhanyozhatsz, leadhatod a csomagodat a csomagmegőrzőbe, feltöltheted a telefonodat az arra kijelölt ponton, napozhatsz a kényelmes nyugágyakon, jókat ehetsz és ihatsz, meghallgathatod a kedvenc előadóidat és szemügyre veheted a legklasszabb műalkotásokat ART helyszínünkön.

A kormány rendelete alapján a zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.
Az új rendelet értelmében a 16 év alattiak is bejöhetnek majd a koncertekre védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani. Amennyiben a kért dokumentumokkal valaki nem rendelkezik vagy nem hozza magával, úgy a rendezvényen nem vehet részt!

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találtok.

A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit ezen a linken találjátok.”

Balatonvilágos, Club Aliga (Aligai út 1)
A balatonvilágosi Club Aliga Beach Budapesttõl csupán 90 km-re található. A BalatonPart a Club Aliga kikötő melletti erdős-ligetes öblében található.

GPS: Balatonvilágos, Club Aliga Üdülõközpont

Akik Budapestről vonattal érkeznek, legkönnyebben a Déli pályaudvarról közelíthetik meg Balatonvilágost, fontos: a Balatonaliga állomásnál szálljatok le, ez van a legközelebb a helyszínünkhöz. A vonatok kb. másfél óránként közlekednek, de menetidejük nagyban eltérhet. A menetrendet itt nézhetitek meg: http://elvira.mav-start.hu/

Jöhetsz, de motorral a Rendezvényhelyszín területére nem hajthatsz be. Motorodat a Club Aliga egyik parkolójában kell hagynod.

A Club Aliga területén több parkoló került kialakításra. A BalatonPart főbejáratától 100 méterre van lehetőség a legkényelmesebb parkolásra.
A lenti parkolás 3000Ft/gépjármű/nap 18.00 óra után 1500Ft/gépjármű
Útbaigazítóink segítenek, hogy kényelmesen és gyorsan helyet találj az autódnak. De a parkolók befogadása véges. Előfordulhat, hogy megtelik, mire megérkezel.
Kérjük, ne parkolj a szomszédos utcákban, mert a lakókat zavarja, valamint különös tekintettel figyelj a KRESZ szabályaira.
FONTOS! Program zárás után a Club Aliga fenti sorompóján nem hajthatsz ki. Este 22,00 óra után az autók kizárólag a Balatonvilágos Hotel irányában, Siófok felé haladhatnak.
Club Aliga sorompónál található parkoló (fenti parkoló)
Ez a parkoló ingyenesen használható. Innen egy hangulatos út vezet lefelé a BalatonPart rendezvényhelyszínre.

A Club Aliga sorompós főbejáratánál egy hivatalos taxi fogja várni, hogy bediktáld a címet. Figyelem! Számos „ál-taxis“ is meg fog jelenni a környéken. Felelősséget a saját taxisainkon kívül másokért nem vállalunk!

Keressétek a helyszínen a Siófoki Fesztivál Taxit.

Telefonszám: +36-84-313-333
Web:
www.fesztival-taxi.hu

Van-e a BalatonParton…

– Csomagmegörző
Igen, a területen van csomagmegőrző, amit 500 Ft/csomag/nap használatba vehetsz.

– Telefontöltő
A BalatonPart területén található E.ON lounge bútorokon található telefontöltő, amelyekkel kényelmesen fel tudod tölteni a merülőben lévő mobilodat.

– Meleg étel
Igen, hamarosan jönnek a pontos infók!

– Bankautomata
A fesztivál területén NEM lesz bankautomata. Azonban bankkártyával tudsz jegyet vásárolni, és fel is töltheted a FestiPay kártyádat, illetve a pultoknál is fizethetsz.

– Biciklitároló
Nem lesz, és biciklit nem hozhatsz be a területre, de saját felelősségre a parkolók melletti tereken otthagyhatod.

– Tisztálkodási lehetőség
Igen, zuhanykonténerek és mosdó szaniterek lesznek alkalmasak erre, melyeket rendszeresen és szakszerűen fertőtlenítünk.

A rendezvény területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. Közbiztonságra veszélyes tárgyat (8cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.). Ez szabályszegésnek minősül.

FONTOS:
A látogató nem jogosult alkoholos italt semmilyen mennyiségben sem bevinni a Rendezvény területére. Alkoholmentes italból az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén bármilyen mennyiséget be lehet vinni a Rendezvény területére.. A Látogató nem jogosult élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a rendezvény területére. Maximum 1 karton (10doboz) cigaretta, 10 doboz szivarka és (mérettől függetlenül) 10 szál szivar hozható be.

Nem. Hidd el, Ő nem érezné olyan jól magát, mint Te.

Mit tehetek, ha találtam, vagy elhagytam valamit?
A talált tárgyakat a Csomagmegőrzőben gyűjtjük, tehát ha találtál valamit, akkor ott add le, és az elveszett tárgyakat ugyanitt keresheted meg. A talált tárgyakat Szeptember 31-ig őrizzük meg. A rendezvény területén csomagmegőrző működik. A máshol hagyott csomagokért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért javasoljuk a csomagmegőrző használatát.

Ide írj, kollégáink igyekeznek gyorsan válaszolni: info@balaton-part.hu

A BalatonPart területén belül nem fogadunk el készpénzt, de a kiváltott FestiPay kártyával minden, a Rendezvénhelyszínnel szerződésben álló kereskedő által forgalmazott termék megvásárolható a területén belül.
A FestiPay kártya belépéskor 500 Ft-os letéti díj ellenében vehető át. A letéti díj, ha a kártyát sérülésmentesen leadod a rendezvény végén, visszajár, illetve a rajta maradt összeg. A kártya egyenlege minimum 2000 Ft, maximum 150,000 Ft a FestiPay kártya feltöltőponton készpénzben vagy bankkártyával tölthető fel 300Ft Feltöltési díjjal. A kártya a rendezvényen korlátlan számban újratölthető. A feltöltés során készpénz és bankkártya egyaránt használható.
Ha nem váltasz ki FestiPay kártyát, akkor bankkártyával tudsz fizetni a pultoknál.
FONTOS! A FestiPay kártyádon megmaradt összeget Szeptember 5. 23:00 óráig válthatod vissza! Utána (és utólag) erre nem lesz lehetőség. A kártyán lévő összeget pedig nem tudod felhasználni a 10 nap Strand elnevezésű rendezvénysorozaton (Augusztus 18-29), illetve a Balaton Pikniken sem (Szeptember 10-12)

Igen, itt minden részletre kiterjedően olvashatsz a FestiPay kártya használatáról.

A Club Aliga térképén jelölt helyen. 18:00 órától pedig a BalatonPart főbejáratánál található Mentőautóban. Ha a helyszínen személyesen nem találod, szólj a biztonsági őröknek, vagy az információ dolgozóinak (pl. A Főbejáratnál). Kérünk benneteket, hogy a programok ideje alatt is fokozottan vigyázzatok magatokra és egymásra, igyatok sok alkoholmentes folyadékot, használjatok naptejet és ha rosszul érzitek magatokat, forduljatok az egészségügyi személyzethez!

A Balatonpart biztonsági szolgálatához, vagy a helyszíni információs standon lévő kollégáinkhoz a bejáratnál.

Balatonvilágoson is számos szállás-opciót találsz a www.balatonvilagos.szallas.hu oldalon, vagy a www.booking.com -on. A falu szállás-kapacitása véges, így érdemes a szomszédos nagyobb városokat is szemrevételezni (pl. Siófok)

Lehet a helyszínen, vagy a közelében kempingezni?
Sem a helyszínen, sem a közelében nem lesz kempingezésre lehetőség. Ezt a helyi Polgárőrség is felügyeli.

Megelőzzük a hulladékot és száműzzük a műanyagot! Tegyünk egy lépést a környezettudatosságért EGYÜTT! A BalatonParton te is repohárban kapod majd az italodat. A pohár 500 Ft-ba kerül.
Vedd meg az első poharadat, hozd vissza használat után és kérj egy másikat bármelyik pultban (hogy tisztára cserélhessük). Ha nem akarod magaddal hurcolászni a poharat egész éjszaka, akkor kérj helyette egy zsebrevágható kupont, és azt cseréld majd egy új pohárra később.
A dedikált Balatonpart poharat hazaviheted a rendezvény után! Éljünk és bulizzunk tudatosan!

Te és a Balaton
A BalatonPart rendezvényhelyszín közvetlenül a parton helyezkedik el, úgyhogy gyönyörű környezetben élvezheted a strandolást és a legjobb programokat. Kérjük, vigyázz a víz tisztaságára!
Este 20.00-ig lehet fürdeni, kérjük, tartsd be a szabályokat!

Időjárás
Érdemes előre tájékozódni a várható időjárásról, és ennek megfelelően hozz magaddal naptejet, fürdőruhát, és amire még szükséged lehet egy nyári napon. Legyen nálad mindenképp esőkabát, gumicsizma és meleg ruha is, készülj fel mindenre, ugyanis a programot rossz idő esetén is megtartjuk! Állandó kapcsolatban vagyunk az OMSZ-al, így rendkívüli időjárási viszonyok miatt előfordulhat, hogy egy program elmarad, de erről időben értesítünk Mindenkit.

• A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben.
• Kép- és hangfelvételt a programokról csak a rendezők írásos belegyezésével lehet készíteni.
• A BalatonPart területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
• A BalatonPart területén történt balesetért a rendezők felelősséget nem vállalnak.
• A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.
• Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása, birtoklása és terjesztése – a hatályos törvények szerint – a Balatonpart területén is tilos!
• Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
• A Balatonban fürdeni este 20:00 óráig szabad, de az alacsony vízállás, valamint a köves partszakasz miatt a vízbe ugrani tilos és balesetveszélyes!
• A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.
• A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
• Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

 

Jó szórakozást kívánunk!
A BalatonPart Csapata